Om Kreavilla.dk ApS :

Kreavilla er en virksomhed, med barnets kreativitet i centrum.

Mål:

Mit mål er, at hjælpe jer til få stjernestunder med jeres barn, nevø, niece, børnebørn eller en anden voksen-barn relation, I skulle indgå i. Derfor sætter jeg en ære i , at lave de lækreste kasser til jer, så det bliver nemt for jer, at være kreative. Jeg håber, kreaboksen kan være med til, at skabe ro i en travl hverdag. De fleste af os glemmer, at få sat os ned og være nærværende. Kombinationen af leg og læring skaber nærhed i et kreativt samvær i familien,

Kreaboxen kunne også være til en hyggestund med bedste/olde der skal have børne- eller oldebørnene på besøg i weekenden, ferien eller til pasningen en eftermiddag.

Et ønske: 

Da jeg i december 2021 overtog Kreavilla, var det med et ønske om, at være med til at skabe krea samt stjernestunder hjemme hos børnefamilier, som min egen. Familier med et ønske om en pause fra hamsterhjulet, som corona gav os en lille smag på.

Tanken :

Tanken er, selvom du ikke har et kæmpe kreaskab eller føler at du mistede din kreativitet, da du blev voksen. Her kan du være kreativ, da du med en Kreavilla box ikke behøver andet end selve kreaboxen og resten har du hjemme i husholdningen. Miljøbevidstheden er der også tænkt på da der ikke gerne skulle være spild i kasserne, og skulle det ske kan du her på hjemmesiden finde tips til brug af resterne.

Jeg elsker, at pakke kasserne til jer. Jeg går herhjemme og hygger om hver enkelt kasse. Med et håb samt ønske om, at I kan åbne kasserne og tænker WOW .
Ditte Askær Høeg – MOR, uddannet pædagog og ejer af Kreavilla.dk ApS