fbpx
Kontakt os (+45) 51 68 70 44|info@kreavilla.dk I CVR: 39516888
Forside2018-09-17T09:30:44+00:00

Ideen bag Kreavilla

I en stigende digital verden ved vi som forældre hvor udfordrende det til tider kan være at få børn væk fra deres skærme. Ofte er udfordringen hvad børnene skal foretage sig som alternativ til ipads og telefoner og i vores travle hverdag kan det være svært at finde ud af hvad vi skal lave sammen med vores børn. Sådan opstod ideen med kreavilla. Vi tror på, at man kan give sit barn en succesfuld fremtid som voksen ved at skabe nærvær, kreativitet og fordybelse. Kreativitet fostrer en innovativ tankegang og vi tror på at, Innovation i fremtiden er fundamentet for succes senere i livet.

Med en Kreavilla box styrker du dit barns;

  • Fokus og motorik
  • Fantasi
  • Innovative tankegang
  • Læring

Sådan virker det

Når du bestiller en Kreavilla Box, får du et DIY projekt, med alt hvad du skal bruge, sendt lige til døren. Det eneste du og dit barn skal gøre, er at åbne boksen, lade kreativiteten blomstre og hygge jer sammen. Vores bokse indeholder et projekt som kan forventes gennemført indenfor overskuelig tid så børn formår at holde koncentrationen. Udover at stimulere kreativiteten og øge nærværet er formålet læring via leg. Erfaringer viser at børn lærer bedst under leg.

Når DIY projektet er gennemført står I med et anvendeligt produkt, som I længe kan få glæde af at bruge sammen. Ved at skabe et færdigt produkt, giver du dit barn mulighed for at være stolt af sin kreation og derved styrker du dit barns selvtillid. Endnu vigtigere kan du som forældre være med til at understøtte dit barns selvværdsfølelse, ved at støtte dit barn til at erkende dets egen kreation.

Kreavilla Box

Alt i vores Kreavilla bokse er nøje udvalgt og testet af rigtige børn. En kreakasse er også en ideel kreative gave (som fødselsdagsgave, julegave, eller bare en overraskelse) til både piger og drenge. Det kan ofte være svært at finde den rigtige gave, men en kreavilla box bliver alle børn glade for.

I kasserne finder I alt hvad I skal bruge til at gennemføre et projekt og der medfølger altid en vejledning til det enkelte DIY projekt. I webshoppen er der under hvert produkt en detaljeret beskrivelse af indholdet i kassen.

Webshop

DIY Bokse

Pop-up Events

Se kommende events her

Pop-up Events

Se kommende events her

Et fantastisk arrangement med masser af kreativitet … !!

Kan kun anbefales

Anette Richard Bach

Super underholdende dag for børnene

Martin Reiming

Mega hyggeligt

Super god, og rolig, stemning

Styr på tingene så det hele gik som smurt.

5 stjerner

Maria Skytt Fajsburg

Helt igennem fantastisk kreavilla dag! Hyggeligt, velorganisret og vigtigst af alt vi hyggede os – Michel og jeg

Iram Akhtar